yesterday = off-day = Café Tværgade

And I’m back !

IMG_0471

Efter en tiltrængt pausedag igår, med afslapning i stor stil, har der været fuld knald på lige fra morgenstunden! kl.10 startede første biketime ud af tre! De to første, bikefit energy og bikefit max kørte jeg selv MED EN FANTASTISK STEMNING I SALEN, wauw!! og den sidste kørte min tidligere ”læremester”/centerleder, der lige nu er på barsel, men hold da op… det har ikke gjort hende mindre hård! 3 timer = 2,5 times aktivtet i bentøjet, gav det her resultat:

IMG_0642 Skærmbillede 2014-03-02 kl. 22.39.10 Skærmbillede 2014-03-02 kl. 22.34.40

Der skulle virkelig kæmpes for at holde pulsen oppe den sidste time vi kørte, hvor Maria var instruktør. Første time sluttede jeg af med 170 i snit, men holdt den så oppe på 167 de sidste to timer, hvilket jeg synes var pisse sejt kørt! Min træning er præget af konstant små intervaller, der hele tiden prikker til pulsen, så den stiger, i det vi kører lige nu. Fantastisk træt og udmattende følelse efter dagens træning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yesterday = off-day = Café Tværgade