Glutenfri choko/banan brownie
Jeg er en person der ikke har slik og søde sager i skuffer, skabe osv., fordi det simpelthen ikke kan få lov til at være i fred! SÅ der var lidt panik på, da min søde tand satte alle alarmer igang, efter noget sødt nu og her til aften! Så jeg havde intet valg – jeg var nødt til at bage, IGEN! mums Til kagen, har jeg brugt, hvad jeg havde til rådighed herhjemme; – kokosmælk (kan erstattes evt. med hytteost, mælk eller mandelmælk) – nødder – æg – kakao, kanel, mørkchokolade, chokoladeprotein (kan undlades) – HUSK – 200 g. dadler – bananer (2 stk.)
Opskrift:
– 3 hele æg
– 200 g. dadler
– 4 spsk kakao
– 0,5 dl. kokosmælk (jeg tog så meget af det ”tykke”, som muligt)
– 1 STOR spsk. HUSK
– 2 bananer
– 2 tsk. kanel
– 2 tsk. vanilje
– 35 g. chokoladeprotein (kan undlades!)
Disse ingredienser blendes til en jævn masse og herefter vendes 50 g. hakket mørk chokolade og 1 håndfuld grofthakket mandler/valnødder i.
Kagen bages ved 175 grader i 25 min. alt efter ovnen. Men tag et tjek ved omkring de 20-25 min. Denne kage får en konsistens som en brownie, specielt dagen efter er den virkelig lækker, da den ”sætter” sig og den smeltede chokolade størkner, og bliver til smagsfulde og knasende bomber. Den er utrolig luftig og fyldig, med en dyb smag af chokolade.
Ingen kommentarer endnu