Mini-pizza'er på broccolibunde

Omelet”brød” m. broccoli og skinke

Det skal være hurtigt, ikke fylde for meget, smage godt, være sundt, spises i hånden, på vejen osv. – det skal generelt bare være NEMT!

Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag!
De har en konsistens allá en omelet og er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed!
IMG_6806Opskrift:
1 broccolihoved
4 spsk. hytteost
skinke i strimler (efter behov)
4 æg
4 spsk. HUSK
1 tsk. salt
lidt krydderier (brugte pizzakrydderier)

evt. toppes med revet ost

Fremgangsmåde:
Skær broccolien af stilken og lad stå i et par minutter i kogende vand. Vandet hældes fra og blendes med ovenstående ingredienser, herefter vendes skinkestrimlerne i.  Lad dejen/massen stå 5 minutters tid, så det ”sætter” sig, da HUSK suger til sig og giver en mere fast konsistens.

Bages ved 175 grader i 12-15 min.
IMG_6801 IMG_6802 IMG_6803 IMG_6805

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini-pizza'er på broccolibunde