Omelet”brød” m. broccoli og skinke
Det skal være hurtigt, ikke fylde for meget, smage godt, være sundt, spises i hånden, på vejen osv. – det skal generelt bare være NEMT!
Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag!
De har en konsistens allá en omelet og er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed!
Opskrift:
1 broccolihoved
4 spsk. hytteost
skinke i strimler (efter behov)
4 æg
4 spsk. HUSK
1 tsk. salt
lidt krydderier (brugte pizzakrydderier)
evt. toppes med revet ost
Fremgangsmåde:
Skær broccolien af stilken og lad stå i et par minutter i kogende vand. Vandet hældes fra og blendes med ovenstående ingredienser, herefter vendes skinkestrimlerne i. Lad dejen/massen stå 5 minutters tid, så det ”sætter” sig, da HUSK suger til sig og giver en mere fast konsistens.
Ingen kommentarer endnu