Mini-pizza’er på broccolibunde
Lysten til pizza og brød blev erstattet med en fornemmelse af en pizza og brød (glutenfrie broccoliboller!)
Jeg har taget udgangspunkt i min tidligere opskrift på broccoliboller m.hytteost (se her), men med lidt små-justeringer.
Opskrift:
– 1 broccolihoved (hældes over med kogende vand)
– 2 æg
– 2 æggehvider
– 4 spsk. HUSK
– 3 spsk. hytteost
– 2 tsk. Aroma
– 2 tsk. pizzakrydderi
– 1 tsk. bagepulver
Denne gang er der ingen form for mel i, modsat den linkede opskrift
Blend til en jævn masse og lad ”dejen” stå et par minutter og lav herefter små flade klatter på en plade med bagepapir. Bages i ovnen ved 175 grader i 12-15 min.
– Toppes evt. med revet ost og/eller kerner
Jeg har brugt hjemmelavet tomatsauce på bunden og kommet kyllingpålæg, tomat og lidt advocado ovenpå – simpelt og lige til!
Ingen kommentarer endnu