Snickerskage m. cookie dough creme
Eurowoman kalder følgende opskrift for snickerskage med cookie dough, på Twinfoods egen blog findes opskriften under peanut butter bidder med cookie dough – kald dem hvad du vil – i sidste ende, så er den her smagsoplevelse FANTASTISK! wauw. Opskriften er tyvstjålet (evt. tilføj kanel, forsøgte jeg i anden omgang, for at give et lille twist til bunden), men har udover nedenstående, eksperimenteret med en anden udgave!
(jeg lavede halv portion)
Bund
250 g. dadler (tørrede giver en mere fast konsistens, og knap så ”klistret” – begge kan bruges!)
100 g. mandler
3,5 spsk kakao
50 g. kokosmel
2,5 spsk peanut butter
1. Dadler, mandler, kokos, kakos og peanut butter blendes til en tyk masse (tilsatte 2 spsk. vand, for at få det til at hænge sammen) 2. massen fordele ud i et fad og stilles herefter til afkøling
Toppings
4-5 spsk kokosolie (smeltes)
65 gram mandelmel (eller mandler)
3 spsk honning/sirup
50 g. hakket chokolade (mørk eller lys)
1. kokosolien smeltes, mandlerne blendes fine (ellers benyt mandelmel) og blandes herefter og honningen tilsættes 2. tilføj den hakkede chokolade 3. stilles evt. på køl, til glasuren har ”sat sig” en smule
Når bundens masse har sat sig, hældes massen over (ventede ca. 20 min) og stilles tilbage på køl, til ”glasuren” har sat sig – skæres herefter ud i mindre stykker og er derefter klar til servering!
Hej Mai. Jeg er godt nok meget meget skuffet over manglende invitation til at prøve det mad du laver, og jeg får kortere og kortere lunte hver gang jeg besøger din lille blog.
Jeg synes, at du skal få din lille bikefod ud af numsen og inviterer mig til BallØØØØØØØh.
Venligst,
Mig, den anonyme blog-kommenterende unge pige.
P.s. HVOR KØBER DU DADLER??!?!? I rema siger de satme, at det er en “vinter vare”, må jeg være fri…..