Stram Op uddannelse 2014 - BRING IT ON

Cashew-Banana Cake

IMG_6583
IMG_6588Denne lækre svampet banankage er et lille mirakel imod sukkertrangen, og så er den utrolig let at lave! Cashewnødderne kan sagtens erstattes af mandler eller lign., men cashewnødderne giver en lidt anden og mere sødelig rund smag.
 
Opskrift:
2 æg
2 håndfulde cashewnødder (usaltet)
3 bananer
1 dl. kokosmælk
2 dl. havregryn
5-10 dadler (blend lidt i af gangen, til passende konsistens)
35 g. vaniljeprotein
2 tsk kanel
1 tsk. vanilje(sukker)evt. hakket mørk chokolade, kokoschips
 
Fremgangsmåde:
Det hele blendes sammen til en jævn masse og bages ved 175 grader i ovenen. Jeg bager oftes i en foliebakke med et stykke bagepapir i. Vær dog opmærksom på, at jo mere den får, desto mere ”kompakt” bliver konsistensen. Jeg gav kagen omkring 12 min. i ovnen, men som set på billederne, er den ikke ret høj!
 

IMG_6536 IMG_6539 IMG_6548 IMG_6558 IMG_6564 IMG_6568 IMG_6580 IMG_6581
IMG_6584

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stram Op uddannelse 2014 - BRING IT ON