Cashew-Banana Cake
Denne lækre svampet banankage er et lille mirakel imod sukkertrangen, og så er den utrolig let at lave! Cashewnødderne kan sagtens erstattes af mandler eller lign., men cashewnødderne giver en lidt anden og mere sødelig rund smag.
Opskrift:
2 æg
2 håndfulde cashewnødder (usaltet)
3 bananer
1 dl. kokosmælk
2 dl. havregryn
5-10 dadler (blend lidt i af gangen, til passende konsistens)
35 g. vaniljeprotein
2 tsk kanel
1 tsk. vanilje(sukker)evt. hakket mørk chokolade, kokoschips Fremgangsmåde: Det hele blendes sammen til en jævn masse og bages ved 175 grader i ovenen. Jeg bager oftes i en foliebakke med et stykke bagepapir i. Vær dog opmærksom på, at jo mere den får, desto mere ”kompakt” bliver konsistensen. Jeg gav kagen omkring 12 min. i ovnen, men som set på billederne, er den ikke ret høj!
2 æg
2 håndfulde cashewnødder (usaltet)
3 bananer
1 dl. kokosmælk
2 dl. havregryn
5-10 dadler (blend lidt i af gangen, til passende konsistens)
35 g. vaniljeprotein
2 tsk kanel
1 tsk. vanilje(sukker)evt. hakket mørk chokolade, kokoschips Fremgangsmåde: Det hele blendes sammen til en jævn masse og bages ved 175 grader i ovenen. Jeg bager oftes i en foliebakke med et stykke bagepapir i. Vær dog opmærksom på, at jo mere den får, desto mere ”kompakt” bliver konsistensen. Jeg gav kagen omkring 12 min. i ovnen, men som set på billederne, er den ikke ret høj!
Ingen kommentarer endnu