sunde banan/kanel- og chokolade klatkager
Chokolade klatkagerne er KLART favorit, til min søde tand!! (især når man ”pensler” chokoladen ud!)
Banan/kanel- klatkager:
2 bananer
2 ”små” håndfulde havregryn, 1 håndfuld müsli
3 tsk. kanel
1 scoop vaniljeproteinpulver
2 tsk. vanilje
1. bananerne, vanilje, kanel blendes sammen. 2. tilsæt havregryn og müsli VEND massen. 3. lav små ”klatter” af massen på et stykke bagepapir. 4. bages ved 175 grader 7-10 min. (hold øje)
Chokolade klatkager med dadler og banan
For at få en ”masse”/grunddej har jeg valgt at bruge dadler og banan. Jeg har fravalgt mandler, men kan tilføjes. Mest for at holde kcal indholdet nede, og fordi jeg løbende spiser mandler på en dag.
2 bananer
10 dadler (HUSK AT TAGE STENEN UD!)
2 ”små” håndfulde havregryn (evt. risflager)
4 tsk. kanel
2 spsk fedtfattig kakao
1 æg
1/2 scoop vaniljeprotein
2 tsk vanilje
50 g. mørkchokolade
1. banan, dadler, vanilje og kanel blendes sammen. 2. tilsæt havregryn (VENDES i massen) 3. smag til. 4. tilsæt æg og den hakkede chokolade 5. lav små ”klatter” af massen på et stykke bagepapir. 6. bages ved 175 grader 7-10 min. (hold øje!!) 7. drys den hakkede chokolade over i det sidste minutstid – sæt dem herefter ind igen, så chokoladen smelter (evt. smør chokoladen ud, når de skal køles af)
Ingen kommentarer endnu