Fiberpandekage med butternut squash

sunde banan/kanel- og chokolade klatkager

IMG_9602

Chokolade klatkagerne er KLART favorit, til min søde tand!! (især når man ”pensler” chokoladen ud!)

Banan/kanel- klatkager:

2 bananer
2 ”små” håndfulde havregryn, 1 håndfuld müsli
3 tsk. kanel
1 scoop vaniljeproteinpulver
2 tsk. vanilje

1. bananerne, vanilje, kanel blendes sammen. 2. tilsæt havregryn og müsli VEND massen. 3. lav små ”klatter” af massen på et stykke bagepapir. 4. bages ved 175 grader 7-10 min. (hold øje)

IMG_9564 IMG_9566 IMG_9567 IMG_9568 IMG_9569 IMG_9573 IMG_9574

Chokolade klatkager med dadler og banan
For at få en ”masse”/grunddej har jeg valgt at bruge dadler og banan. Jeg har fravalgt mandler, men kan tilføjes. Mest for at holde kcal indholdet nede, og fordi jeg løbende spiser mandler på en dag.

2 bananer
10 dadler (HUSK AT TAGE STENEN UD!)
2 ”små” håndfulde havregryn (evt. risflager)
4 tsk. kanel
2 spsk fedtfattig kakao
1 æg
1/2 scoop vaniljeprotein
2 tsk vanilje
50 g. mørkchokolade

1. banan, dadler, vanilje og kanel blendes sammen. 2. tilsæt havregryn (VENDES i massen) 3. smag til. 4. tilsæt æg og den hakkede chokolade 5. lav små ”klatter” af massen på et stykke bagepapir. 6. bages ved 175 grader 7-10 min. (hold øje!!) 7. drys den hakkede chokolade over i det sidste minutstid – sæt dem herefter ind igen, så chokoladen smelter (evt. smør chokoladen ud, når de skal køles af)

IMG_9575 IMG_9576 IMG_9577 IMG_9579 IMG_9580 IMG_9581 IMG_9582 IMG_9583 IMG_9584 IMG_9587 IMG_9588 IMG_9589  IMG_9594 IMG_9595 IMG_9596 IMG_9599 IMG_9600 IMG_9601

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiberpandekage med butternut squash