Muffins med squash, gulerødder og kanel!

øv, av, træls, surt – MEN…

Av, av, av, av – desværre var der ingen vej udenom imorges, da jeg hoppede i mine løbesko og gik målrettet mod et besøg hos min kære tandlæge… Heldigvis har jeg kun to visdomstænder tilbage nu. Thank god!! Den her var dog ikke ligefrem en herlig en af slagsen… Men sådan går det!
Ingen aktivitet den næste uges tid, så min aktive hverdag gears en smule ned og byttes ud med sofaen lidt endnu!

MEN… Klager dog slet ikke over en dag, hvor afslapning og blandt andet is har været højtprioriteret… åh, havde helt glemt hvor godt en kæmpe- eskimo og sambi smager! savner helt sol og varme… OG så er jeg blevet juleklar og fået skudt julen igang med risegrød! og nej, det var ikke den sunde af slagsen – det var med sødmælk, kanel og sukker. MMMMH, det var lækkert… !!

IMG_7927

fantastisk start på dagen! ….

IMG_7945

en af de bedste!

IMG_7931

Om en lille uges tid, er jeg tilbage på jernhesten og til de daglige træningsrutiner, indtil da render jeg vidst ingen steder! Har nydt en dag med afslapning, film og hygge med to søde tøser – og fået endnu flere ideer til lækkerier der skal afprøves!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muffins med squash, gulerødder og kanel!