The healthy cheesecake – cheesecake(N)
I’M SERIOUSLY IN LOOOOOOVE !!
Imorgen aften kommer de gamle piger fra folkeskolen af, og jeg glæder mig!! Eftersom jeg bomber med diverse billeder på bloggen og instagram, så har jeg inviteret tøserne over til hygge aften med cheesecake, lækkerier og andet godt! – så jeg har været aktiv i køkkenet i dag.. wauw et roderi… MEN er det hele værd. mums… (lavede lige en lille smagsprøve til mig selv. i’m in love….)
Og nej, den er på ingen måde besværlig at lave! men den kræver et par timer på køl..
Bund:
150 g. dadler (Dem med sten i giver den bedste konsistens! husk dog at pille stenene ud)
110 g. mandler
4-5 havrekiks
2 tsk. peanutbutter
Fyld:
300 g. skyr
200 g. hytteost
1 scoop vaniljeprotein
2 tsk. vanilje
Saft fra en halv citron
Stevia eller anden form for sødemiddel (jeg smagte det til! omkring 5 tsk.)
Bund:
1. Mandler, dadler og peanutbutter blendes i en fodprocessor. Knæk herefter havrekiksene i massen og blend kort.
2. Fordel massen ud i en springform, eller anden form og stil på køl
Fyld:
1. Læg husblasen i koldt vand
2. Blend hytteost, skyr, stevia, citronsaft, vaniljesukker/pulver og proteinpulver til en jævn masse (så klumperne forsvinder!!)
3. Vandet fra husblassen hældes fra og husblassen smeltes ved jævn varme
4. Tilsæt cremen og rør til klumperne forsvinder (skal kun lige kort varmes op)
5. Tag formene med bunden ud fra køl og hæld massen over. Cheesecaken skal nu stå på køl i 3-4 timer (mindst!)
Pynt:
Tag et fad og fordel ”finthakket” havrekiks ud på et fad, kom cheesecaken ovenpå ”kiksebunden” og drys med frysetørret hindbær.
(Evt. blend bær, sødet med stevia som tilbehør til!)
Bund:
Ingen kommentarer endnu