Run Bitch

Pølsehorn af blomkålsdej m. kyllingepølser

Skærmbillede 2014-04-29 kl. 20.40.04

Pølsehorn af blomkålsdej med kyllingepøler

– 4 æg
– knap 1 tsk. bagepulver
– 1 tsk. salt
– 2 gulerødder (revet)
– 1,5 spsk. HUSK
– 1 dl. mandelmel (evt. blendmandler og hasselnødder)
– 1 blomkålshoved (skoldes m. kogende vand, for at frigøre alt skidt og dyr)
– 1 dl. hørfrø
– 1,5 dl. rugmel
– to håndfulde havregryn
– kyllingepølser

1. Skyld blomkål med kogende vand og kom derefter i en foodprocessor, blend og tilsæt resten af de ovenstående ingredienser og blend igen (havregryn vendes i til sidst!)
2. form derefter pølsehornene: en ”klat” nederst på bagepapiret, kom kyllingepølsen ovenpå og ”dæk” herefter til med dej. SE BILLEDER

bages i 20-25 min. ved 175 grader 🙂

IMG_2254 IMG_2255 IMG_2256 IMG_2257 IMG_2258 IMG_2261 IMG_2262 IMG_2263 IMG_2264 IMG_2265 IMG_2266 IMG_2267 IMG_2269

2

  • Wow, de ser lækre ud! Jeg har set flere opskrifter på glutenfri pølsehorn, men de ser altid sådan lidt klistrede ud, disse her ser dejligt sprøde ud! Dem må jeg prøve at bage! 😀 Super go inspiration 🙂

    Anna – wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mai Vedel

      Hej Anna! Det er de også! jeg har dog ikke prøvet at lave nogle af de andre variationer – men de her synes jeg er rigtig gode! Konsistensen er knap så ”klistret”, som jeg troede og frygtede lidt! (men vil gerne prøve at eksperimentere med en anden version i ugen, som kan få dem til at nærme sig den originale version endnu mere!

      Tak for det!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Run Bitch