Pølsehorn af blomkålsdej m. kyllingepølser
Pølsehorn af blomkålsdej med kyllingepøler
– 4 æg
– knap 1 tsk. bagepulver
– 1 tsk. salt
– 2 gulerødder (revet)
– 1,5 spsk. HUSK
– 1 dl. mandelmel (evt. blendmandler og hasselnødder)
– 1 blomkålshoved (skoldes m. kogende vand, for at frigøre alt skidt og dyr)
– 1 dl. hørfrø
– 1,5 dl. rugmel
– to håndfulde havregryn
– kyllingepølser
1. Skyld blomkål med kogende vand og kom derefter i en foodprocessor, blend og tilsæt resten af de ovenstående ingredienser og blend igen (havregryn vendes i til sidst!)
2. form derefter pølsehornene: en ”klat” nederst på bagepapiret, kom kyllingepølsen ovenpå og ”dæk” herefter til med dej. SE BILLEDER
bages i 20-25 min. ved 175 grader 🙂
Wow, de ser lækre ud! Jeg har set flere opskrifter på glutenfri pølsehorn, men de ser altid sådan lidt klistrede ud, disse her ser dejligt sprøde ud! Dem må jeg prøve at bage! 😀 Super go inspiration 🙂
Anna – wonderwomanwannabe.dk