Proteingrød m. skyr og æblemos

Six Deuce Fitness Serien (Hoodie)

Jeg beklager at den anmeldelse af Six Deuce Tights, endnu ikke er kommet op, men nu skulle de efter langt om længe, være på vej mod Silkeborg! (Glæder mig)

Som jeg tidligere har blogget om (se indlæg: her og her), er jeg utrolig heldig, da jeg er blevet kontaktet af Bodyman.dk (direkte link til deres Six Deuce sortiment). Bliver nu snart ejer af mit første par Six Deuce tights OG en hoodie fra fitness serien (en nyhed fra Six Deuce, hvilket jeg vil sige de udsensmæssigt, er sluppet ret godt fra?) Jeg har fra starten af været fuldstændig betaget af deres tights, da jeg synes de er total cool!

Derudover understreges der, at de specielt er perfekte til løb og crossfit – så de skal helt klart afprøves på en løbetur! Jeg synes oftere og oftere, når man køber et sæt tights med tryk på, så går der ikke mange vask, før det er helt ødelagt.. desværre! Men serien her, har sublimation tryk, der aldrig skrabes eller falder af under brug eller vask – dog bliver bukserne af den grund ved brug (altså stærkning) lysere, da de er hvide på indersiden.

Skærmbillede 2014-04-22 kl. 23.31.52 Skærmbillede 2014-04-22 kl. 23.31.13 Skærmbillede 2014-04-22 kl. 23.31.07 Skærmbillede 2014-04-22 kl. 23.30.47

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteingrød m. skyr og æblemos