Kyllingfrikadeller, hurtig og nemt!

RPM instruktør på CV’et!

YES! I DID IT! Jeg er i forvejen uddannet bikefit instruktør, eller freestyle instruktør, som det også kaldes. Men, jeg kan efter en hård og spændende weekend også tilføje RPM-instructor på CV’et!

Wauw: 45 min. 650+ kalorier forbrændes!? det er jo helt hen i vejret! Det er en virkelig intensiv time, med tempo, bakker og mulighed for at presse sig selv, på en hel anden måde, end til en ”normal” biketime. Som instruktør, skal du ”coache” dine medlemmer igennem de forskellige blokke, timen er bygget op ud fra – MEGET mere end jeg/du som instruktør til en bikefit time, normalt gør. Les Mills koncept er bygget op og koreograferet – så du har ingen medbestemmelse for selv set-up’et. På den måde er du ”bundet” til at køre det her program, hvilket jeg synes er lidt svært og en omvæltning, som gør man er lidt låst fast. MEN TAG IKKE FEJL, for ***** det er hårdt! Du har et helt andet flow og tempo på timen. utrolig inspirerende!

Skærmbillede 2014-02-10 kl. 22.56.38 Skærmbillede 2014-02-10 kl. 22.57.15 Skærmbillede 2014-02-10 kl. 22.57.22

 

Lørdag og søndag var vi afsted fra 9-18 og 8-17 på udd., fredag og lørdag aften blev brugt på at lære de tracks vi skulle præsentere og bedømmes på, for at vise, at vi havde egenskaberne og den power det kræver, for at bestå RPM-uddannelsen. Så det blev ikke til meget søvn, men en masse timer på jernhesten og godt gemt væk med musik i ørene til over midnat. MEN det var det hele værd!

IMG_0048 IMG_0053 IMG_0054 IMG_0061

3

  • Excellent post however I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Cheers!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and interesting, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking intelligently about. I am very happy I came across this during my search for something regarding this.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Great blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely confused .. Any tips? Kudos!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingfrikadeller, hurtig og nemt!