The healthy cheesecake - I'm in love

POWERTONING!! shit.

I en lang periode har min styrketræning på holdbasis været skiftet ud med bikefit og andet træning, men i dag skulle PowerToning have en chance. Det er min super søde chef Jinnie, der har timen og langt om længe har fået lokket mig med. Og hold da kæft for en omgang hård træning! Jeg havde ikke mere end lige afsluttet min egen bikefittime (med fuld hold og alt for meget energi! SÅ FEDT!), inden jeg stod i holdsalen, hvor det faktisk var min chef der råbte ”4 mere!! 3 mere!! 2 mere!! … og vi tager 8 mere, samme øvelse, men løfter knæet, 8(..)!!” – Jeg fik virkelig sparket min puls i vejret endnu en time med rigtig mange fede øvelser, og med en helt anden energi.

Jeg vil helt klart fremover deltage på power toning, jeg synes det er et fedt alternativ til ens egen styrketræning, samtidig med der er puls-pass med indover! Timen var virkelig effektiv, var positivt overrasket – og så er jeg rigtig glad for den eksplosive træning, hvor squat ikke bare er squat, men at hele kroppen aktiveres (over- og underkrop) og du presser dig selv på tid.

ANBEFALES!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The healthy cheesecake - I'm in love