kernerigt brød på ingen tid!

Søndagsboller

IMG_2590

Koldhævet boller – de smager SÅ godt! Hele ventetiden værd 🙂

1/4 pk. gær
2 spsk kokosmælk (eller vand)
1/4 liter mælk (mandelmælk)
2 dl. kerner, nødder, 5-kornsblanding, tranebær eller andet
2 spsk. salt
2 spsk. honning
1/5 liter vand eller mælk (jeg kom 2 dl. skyr i)
250 g. revet æble/gulerod
Mel: rugmel, speltmel, havregryn osv. til dejen sætter sig (1 g. mindst)

Bollerne skal stå natten over. Jeg tog dem ud af køleskabet imorges kl. 7, gik i seng igen og lod dem stå ca. to timer og 30 min. til efterhævning. Bages ved. 200 g. i 20 min.

IMG_2585 IMG_2587 IMG_2598 IMG_2603

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kernerigt brød på ingen tid!