Trøffelkugler
Lidt inspiration til efterårshygge:
Mini-trøffelkugler er en sand vinder herhjemme. De er utrolig nemme at lave, og kan stå på køl i flere dage (hvis de holder så længe). Denne masse består af dadler, kakao, kokosmælk (kan undlades), rom aroma og mandelessens og som pynt er de rullet i kokos, kanel (evt. bland op med lidt vanilje), lakridspulver og hakket/revet mørk chokolade.
Opskrift:
100 g. dadler
70 g. mandler
3-4 spsk. kakao
1 tsk. mandelessens
3 tsk. rom aroma
4 spsk. kokosmælk
Fremgangsmåde:
Blend mandlerne fint, kom herefter de stenfrie dadler i, tilsæt herefter kokosmælk, rom aroma og mandelessens (mandel og rom aroma kan dog undlades, men det giver ikke helt samme smag uden – men de bliver stadig gode!)
Tril kuglerne i kokos, frysetørret hindbær, kanel, honningristet finhakket mandler, hasselnøddeflager, lakridspulver, chokolade eller andet – god fornøjelse!
Ingen kommentarer endnu