Hvad er det, skønhed er?

Weekendbarn

I fredags tog jeg turen til Randers, ned til en af mine veninder, der lige er flyttet dertil i en rigtig lækker lejlighed, midt i hjertet af Randers! En weekend med afslapning, fis og ballade, tøsehygge, sladder, indflytterfest og alt det der hører til!

Fredag morgen startede ud med mit faste fredagshold, BikeFit Burn – og jeg skal lige love for der blev forbrændt nogle kalorier, svedt og trådt til i pedalerne! (tror billedet taler for sig selv) Jeg har siden lanceringen af de nye BikeFit hold, forsøgt at ”ramme” en Burn time, som virkelig bare spiller 100% – det gjorde denne time. Programmet var bygget op af lidt længere og tunge ”strækninger”, hvor der var fokus på en mere stabiliseret puls, dog stadig med pulstoppe, men i form af lidt længere tempo-intervaller.
Jeg vil næsten hellere gå eller cykle, end benytte mig af offentlig transport! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været med en bus egentligt.. Ikke fordi jeg er et luksusdyr, men fordi jeg simpelthen ikke gider bruge mine penge på det, når jeg har en cykel, der kommer hurtigere frem, end de fleste af ruterne her i Silkeborg! Der var dog bare lige lidt langt, hvis jernhesten skulle transportere mig til Randers, så jeg var så heldig at jeg slap for at sidde TO TIMER i bus eller tog, da jeg kunne få mig et lille lift med en veninde herfra Silkeborg og til Randers!
– Jeg kan slet ikke forholde mig til, at en rute på knap 4 km. i bus, kan tage 30 min. og at man om morgenen holder i en lang kø igennem Silkeborg – NEJ, jeg kan på ingen måde arbejde med det, så jeg er ualmindelig glad for en tur på min jernhest, når jeg skal frem og tilbage! 😉

MEN jeg kom frem og har haft en kanon weekend! Indtil i fredags, havde jeg kun hørt utrolig godt om grønsagsspagetti – og jeg kunne ikke være mere enig. Vi lavede hertil hjemmelavet tomatsauce på friske tomater, lidt puré, basilikum og salt. Med friskrevet parmesan på toppen, kunne man NÆSTEN ikke smage forskel – prøv det! Selvom jeg ikke var hjemme, så følte jeg mig fuldstændig hjemme, og jeg fik derfor lov til at rode i køkkenet.  Det blev til en gluten- og sukkerfri chokolade/banan brownie (her) og sunde romkugler til indflytterfesten om lørdagen og så var der ”lidt” fredagsslik til os om aftenen. Kagen er rigtig god, ikke nok med den er low carb, så smager den simpelthen så syndig, at det halve kunne være nok. Den er luftig i konsistensen og alligevel ”fast” med masser af smag!

Jeg er i hvert fald ikke gået sulten i seng, nogle af dagene i denne weekend 😉

Psst. psst. tjek weekendens røverkøb her

IMG_7031 IMG_7030 IMG_7034

IMG_7182

IMG_7016IMG_7179 IMG_7162

IMG_7160 IMG_7164 IMG_7086


IMG_7089 IMG_7076 IMG_7067 IMG_7037 IMG_7042 IMG_7035 IMG_7063 IMG_7045 IMG_7066 IMG_7174 IMG_7172 IMG_7171

IMG_7187

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det, skønhed er?