Bananbrød m. hytteost
Bananbrødet er løftet til nye højder – nu med hytteost! og det er bestemt ikke blevet ringere af den grund. Tværtimod! Jeg havde ikke ret meget skyr tilbage, så måtte tænke kreativt. Opskriften er taget lidt på slum, og hvad jeg har haft liggende i køleskab og skuffer!
Opskrift:
3 æg + 1 hvide
3 store banner
4 spsk. skyr (MED TOP)
3 spsk hytteost
kokosmel (lille håndfuld – hvad jeg havde tilbage)
knækbrødsmix (håndfuld) Dette er blanding af birkes, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner
3 tsk vaniljesukker eller sweetleaf sweetdrops m. vanilje
1 scoop vaniljeproteinpulver
– jeg har derudover kommet 1 håndfuld tranebær i, men dette kan sagtens undlades!
Fremgangsmåde:
Massen blendes i en foodprocessor og hældes i en rugbrødsform, drysses med glutenfri müsli og lidt havregryn eller hvad man har lyst til 🙂 OBS: brødet skal ikke være ”fast”, men heller ikke ”flydende”, når det tages ud. Jeg gav det ca.25 min ved 200 grader til at starte med, og efter 10 min skruede jeg ned til 185. De sidste 5 min. jeg giver brødet, tager jeg det ud af formen og sætter det ind, kun på bagepapiret – det bliver lækker sprødt!
Opbevares i køleskabet, og kan sagtens holde et par dage!
Ingen kommentarer endnu