Bountykage m. rismel

Broccoliboller m. hytteost

IMG_6290
En nem og simpel inspiration til hverdagens kedelige madpakke, frokost, tilbehør til aftensmaden eller lign., er broccolibollerne. De skal ikke hæve, kræver ingen specielle ingredienser, udover HUSK, men det er et produkt flere og flere af os har som fast del i vores køkkenskuffe!

6-9 stk. ”boller” :
1 broccolihoved
2 æg
2 æggehvider
20 g. HUSK
50 g. majsmel, rismel, sesammel eller anden form
1 tsk bagepulver
1 tsk salt

Evt.:
Revet ost (efterbehov)
Solsikkekerner
Hytteost, (drænes for ”væsken”)

Sådan gør du:
Broccolihovedet hældes over med kogende vand, for at dræbe bakterierne der sidder i selve broccolihovedet/buketterne. Herefter blendes det hele sammen, i enten en foodprocessor, m. stavblænder eller lign. (kom den revet ost i til sidst og rør den i massen)

Dejen må gerne stå i 5-10 min., da den bliver mere ”fast” og er til at arbejde med.

Bages i en varm ovn på 175 grader i 20-25 min., alt efter størrelsen. Så hold øje!


IMG_6228 IMG_6229 IMG_6230

IMG_6290

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bountykage m. rismel