Gluten- og sukkerfri banankage m. chokoladestykker

Sund fornuft, eller? (Sneak peak)

‘Der har aldrig været mere fokus på vores sundhed, end der er i dag. Vi har aldrig været så bevidste omkring vores egen OG andres sundhed før, og vi forsøger os med utallige kurer, der skal kickstarte en ny og sundere livsstil – men er den også det? Vi går udenom kulhydrater og træner utallige timer om ugen, og bliver ved med at presse på – men for hvad? Vi sætter vores hverdag i en firkantet kasse. Kan vi styre det? Hvad sker der, hvis vi ikke opnår det resultat vi stræber efter? Lytter vi efter og giver kroppen OG os selv ro? Glemmer vi os selv i dette fænomen om hvad sundhed er? Balancen er hårfin, og flere og flere af OS danser let og elegant afsted på linen imellem hvad der er sundt og hvad der er usundt. Og nej, jeg sidder ikke og pudser min glorie (…)”

Jeg lægger i et kommende indlæg op til debat omkring vores sundhed, os selv – psykisk og fysisk, vores afhængighed – hvornår kammer det over? Hvor går grænsen? Har vi glemt os selv og det realistiske billede af sundhed, velvære og fornuft?
I løbet af den seneste tid, har jeg arbejdet på at et indlæg hvor vores livsstil, kontra sund fornuft i forhold os selv og vores sociale-medie-liv, spiller en væsentlig rolle med inspiration fra DR2’s to udsendelser: ”Når sundt bliver sygt” og ”Afhængig af træning” kridter emnet op.

IMG_6962

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gluten- og sukkerfri banankage m. chokoladestykker