Morgengrød m. chiafrø

iForm løbet 2014!

IMG_2221

Nervøs, spændt, glad, forventningsfuld, lettet, tilfreds, skuffet, stolt, træt, overskud, 100%, første gang –  hvordan skulle jeg kunne leve op til mine egne forventninger, når jeg næsten lige er begyndt at løbe? – og ja, jeg kunne blive ved! Men med disse ord, beskriver jeg vidst meget godt, min fornemmelse efter gårdagens løb, som jeg løb hjem på min forventede tid 🙂

Mit aller første langdistance løb på 5+, hvor vi løber i flok. Det er vel næsten to år siden, jeg sidst har været til et ”løb”, dog var det ”kun” 5 km. BUT, I DID IT !
Jeg er egentlig glad og tilfreds. Mit mål var 10 km. på 50 min., hvilket jeg faktisk klarede, hvis man ser bort fra de to tal der pænt erstatter de to 0’er bagerst.

Trods jeg ikke har haft ret meget hvile op til løbet, udover i torsdags, så var mine ben gode. Jeg følte overskud hele vejen, dog pånær til sidst i slutspurten, hvilket man også kan se på min puls længere ned. Ruten var virkelig fantastisk, ligesom vejret, så det kunne vi ikke klage over. En meget flad rute, med gode lange strækninger. Det eneste minus var dog de sidste 5 km. hvor 10- og 5 km. ruten fletter sammen og folk var begyndt at blive trætte, der var der pludselig ikke meget plads og luft at overhale på.

I det vi står parat til at skulle ”skydes” afsted, der var jeg virkelig nervøs for, om det var den forkerte startgruppe jeg var kommet i! Ugen forinden havde jeg løbet 10 km. på 50,37 min., hvor jeg kort havde været nede og pulsen nåede at falde en smule – da jeg kom i mål var jeg helt færdig og jeg havde været noget presset undervejs! Men den her tur, den gik flyvende, og det ærger mig, jeg trods har haft en høj gennemsnitspuls, ikke fik presset den det sidste! Men jeg føler mig total ovenpå (så meget ovenpå, at vi løb en lang tur i dag, min første tur på 16 km!) og endnu mere klar til d. 8/6 til de knap 21 km. i Århus. Havde fantastisk støtte hele vejen op til, under og efter løbet med en masse skulderklap og hygge i solen

IMG_2145

IMG_2193 IMG_2165 IMG_2168 
 IMG_2199 IMG_2200 IMG_2201 IMG_2202 IMG_2203 IMG_2204

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgengrød m. chiafrø