Når skaden er sket

Mit første halvmaraton!

Forrig torsdag, forlod jeg min fys., med den glædelige nyhed, at jeg ville klar til mit første halvmarathon d.8/6 i Århus. Jeg har glædet mig helt tosset til dette løb de sidste par måneder, og virkelig været ivrig efter at komme ud og få gang i benene. Jeg var som mit tidligere indlæg omhandlede, lidt for ivrig.

Jeg var fulstændig groggy, da jeg forlod Fitness World efter min behandling hos Fysioflex. Jeg var egentlig ret frustreret, da jeg gik derfra, trods den ”gode” nyhed. Den antaget pacetid, vil ikke være en realitet – så der skal sættes et nyt mål. Èt er jeg gennemfører, et andet er, at jeg vil have et godt løb ud af det også. Jeg vil ikke løbe mig selv halv ihjel, og så være skadet efterfølgende. Jeg ved nu, jeg virkelig skal være forsigtig på mine kommende ture, for ikke at skulle igennem turen en gang til (føler ikke for endnu en pause. Føj da!) – Så selvom min form er til det, så er min krop ikke helt enig, hvilket vil sige: ”LYT TIL DIN KROP”, de faresignaler osv. jeg har mødt på min vej indtil videre, skal jeg måske til en anden gang ikke ignorere i første omgang!

De første 4 km. fik jeg grønt lys for at løbe i søndags, men grundet trætte ben og manglende pausedag imellem alle mine hold, blev turen først løbet i tirsdags. På ingen måde en tur jeg var stolt af. Havde arbejdet mig op på de 16 km. i benene og jeg følte selv, at jeg var ved at være klar og var fuldstændig høj af bare motivation. Efter turen i tirsdags, var jeg virkelig skuffet og klar til at sælge min billet. Jeg var fuldstændig smadret efter bare den første km. Jeg var TRÆT, efter 1 km? Men jeg lagde simpelthen for hårdt ud efter over 14 dages pause.

Imorges havde jeg en kanon bikefit time og jeg var egentlig ikke ret meget for, at skulle ud og løbe en tur på omkring de 7 km. efter. Jeg havde min ”løbe-coach” med mig på hele turen og jeg kan ikke huske hvor mange gange der blev sagt ”ROLIG NU, UNGE DAME”. Det skulle være en længere tur, i rolig tempo med en lav puls (166 i snit, kører normalt 174+ i bike). Jeg havde overskud under hele turen, og da vi ramte de første 4 km., var jeg fuldstændig oppe at ringe. Jeg følte mig, hmm… flyvende! En kæmpe succes at jeg sluttede af med 10 km. i solskin, OG overskud!

 

Nød en lækker proteinrig hindbærsmoothie, et glas vand m. frosne hindbær og limeskiver i (OG højt humør) på terrassen!

IMG_2993IMG_2791

IMG_2996 IMG_2810

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når skaden er sket