Fredagshygge

Stram Op audition

Jeg ligger under dynen endnu, med dagens morgenmad bestående af 150 g. skyr, 40 g. grød, toppet med lidt bær, kanel, nødder og frø. Nem og hurtig morgenmad, der er lige til at have med på farten.IMG_6392 IMG_6388
I dag går det løs i Fitness World på JB i Århus, da der afholdes ”audition” på Stram Op og Puls Styrke uddannelsen. Det lyder utrolig professionelt med en audition, og jeg må indrømme, det kribler lidt i maven. Jeg har instruktøruddannelsen i Bikefit, hvor jeg har lært utrolig meget i forhold til ”takt og tone”. Jeg har altid været en fodboldpige; stivbenet og ingen form for rytmisk sans, overhovedet!
I forhold til min Bikefit uddannelse, har jeg lært utrolig meget omkring musik, forståelsen, brugen og motivationen, der er at finde og bruge til at opbygge en time, ved bare at lytte og bruge dét og arbejde ud fra. Men der er alligevel lidt langt fra at sidde på en cykel og instruere til en Stram Op time! Jeg ved ikke ret meget om imorgen andet end vi har mødepligt fra 13-18 og vi bedes være iført træningstøj – så skal vi dælme strammes op!
 
Men det er bare rigtig dårligt timet af mig, endnu engang. De korte ben, skulle meget gerne være klar til søndag morgen (imorgen) 5.30, hvor turen går mod Odense til årets anden halvmaraton! Ligefør jeg er mere nervøs for om jeg kommer i mål her, end imorgen, da Bikefit har været prioriteret en plads eller to højere end mit løb, siden jeg i juni løb i Århus. Det kan jeg kun fortryde nu, men der er ingen vej tilbage – i mål, det skal jeg!
 
En dag af gangen! Først Stram Op auditionen i dag, hvor det gælder – alle giver sig lige til det sidste, 110%. Jeg tror ikke, jeg vil komme på en time igen, hvor så mange vil smile og vise så meget overskud, på én gang! Vi er på, alle sammen og alle mand er der, fordi det er det vi brænder for!
 
Jeg er så klar til en eftermiddag med fuld knald på med den her power morgenmad 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagshygge